Om

AF-VISION & UTBILDNING AB grundades 1996 av Arne Falkbäck. AF-VISION är ett familjeföretag som i grunden är ett utbildningsföretag inom Individ, Ledarskap, Grupp och Organisationsutveckling.

Affärsidé

Lena och Arne Falkbäck
”Det är värt vilket pris som helst att få se en slocknad blick lysa upp på nytt,  få se ett leende tändas hos den som tycktes ha glömt att le få se tillit vakna på nytt hos den som inte längre trodde på något eller någon”

 

 


Vår idé/Filosofi

Vi har 20 års erfarenhet av individ- och företagsanpassade utbildningsprocesser. Våra program och utbildningar planeras, skräddarsys och genomförs efter uppdragsgivarens/individens specifika behov. Det är just detaljer och det personliga som är vårt signum och något vi vill förknippas med. Väl medvetna om att varje kund är unik och att förändring och utveckling inte är en ”Quick-fix”, arbetar vi långsiktigt med våra uppdragsgivare. Programmen är en kombination av teori och praktik, kollektiva pass följda av individuell uppföljning allt vardags- och situationsanpassat och efter önskemål och behov.

 

 

 


Vårt motto

”Att skapa en miljö där motiverade människor trivs”. En organisation med en motiverad personalgrupp med korta beslutsvägar ger en god avdelningsanda som leder till en större förståelse över avdelningsgränserna sk ”VI-känsla”.

Konceptet/filosofi
I mötet med AF-VISION skapas intresse och väcks impulser till nytänkande och handling Ideer/Visioner väcks.

• Vision utan handling är bara en dröm
• Handling utan vision är bara ett tidsfördriv
• Vision i kombination kan förändra allt!!!

AF-VISION verkar för att Vision kombineras med handling…

Unika möten & konferenser
Kunskap, omtanke och värdskap är tre nyckelord i vårt möte med deltagare och grupper.
Våra erfarenheter från utbildningar och coaching samt vetskapen att ”miljö skapar och arvet begränsar” så väljer vi miljöer och lokaler med stor omsorg. Vi skapar en hemma-hos-känsla, designad i er företags och teamprofil. Samtliga möten och konferens-upplägg planeras noga tillsammans med er för att skapa de bästa förutsättningarna så att ni ska uppnå era utvecklingsmål samt erhålla en optimal situation. Vi har ett brett kontaktnät vad gäller unika miljöer, lokaler och anläggningar.
Via det initiala strategi-seminariet kvalitetssäkras behovet i och med att uppdragsgivaren involveras och ges chansen till påverkan samt att uppdraget skräddarsys och anpassas efter kundens behov och önskemål.

Det finns ingen väg… börjar alla gå så blir det en !!!